“Živimo život svojih snova” – iz Praga u Berlin

Promocija knjige “Živimo život svojih snova ” autorice Lidije Kovařík je u Berlinu 13. svibnja u organizaciji Hrvatske kulturno-umjetničke i sportske zajednice Berlin.

Lidija Kovarik

Berlin/ U suradnji s Veleposlanstvom Republike Hrvatske u Njemačkoj, Hrvatska kulturno-umjetnička i sportska zajednica Berlin organizira u petak, 13. svibnja 2022. godine u 18 sati, promociju knjige “Živimo život svojih snova” autorice Lidije Kovařík.

Mjesto događaja je Veleposlanstvo RH, na adresi Ahornstr. 4 10787. Potrebna je prethodna prijava za događaj preko organizatora.

Tema knjige “Živimo život svojih snova” je kako unaprijediti i poboljšati svoj život, kako biti najbolja verzija sebe. Knjiga je pisana kao podsjetnik i kao priručnik.

“O autorici knjige:

Lidija Kovařík je magistra prava, MBA i uspješna poduzetnica.

Preseljenjem u Prag je ova inspirativna i hrabra Požežanka osnovala obitelj i postala majka dvije djevojčice.

Trenutno je direktorica Muzeja iluzijske umjetnosti gdje izražava svoju ljubav prema umjetnosti dok svoju strast za proučavanjem psihologije živi radeći kao certificirani životni i poslovni trener belgijske Inge Rock akademije, članstvom u Mensi Češke Republike te mentorstvom.

Ova inspirativna, kreativna i intuitivna žena unosi svakome mir i ujedno motivira druge kako bi na zabavan i zanimljiv način postali najbolja verzija sebe živeći život svojih snova.”