Plešemo ti domovino

Berlin/ Odobravajući ove godine preko 3 milijuna kuna za razne projekte Hrvata u europskim i prekomorskim državama, Središnji državni ured za Hrvate izvan RH, odobrio je i sredstva za financiranje projekta pod nazivom „Plešemo ti domovino“ Hrvatske kulturno-umjetničke i sportske zajednice Berlin e.V.

U povodu te odluke koja je naišla na radosno odobravanje članova Hrvatske zajednice Berlin, bilježimo i poruku predsjednice Hrvatske zajednice Berlin, Karmen Meić:

„Središnji državni ured za Hrvate izvan Republike Hrvatske na netom završenom natječaju o dodjeli financijskih sredstava projektima/programima organizacijama hrvatskog iseljeništva, donio je odluku da naš projekt pod nazivom “ Plešemo ti domovino “ financira u punom traženom iznosu od 80.000 kuna te im ovim putem upućujemo javnu Z A H V A L U. Naš projekt počiva na edukaciji, nošnjama i smotrama folklora gdje ćemo se pokazati u punom sjaju. Radujemo se godini pred nama! Hvala ti Domovino“, napisala je Karmen Meić u ime upravnog odbora i svih članova Hrvatske kulturno-umjetničke i sportske zajednice Berlin.

Izvor: http://www.hrvatskiglas-berlin.com/?p=194817&fbclid=IwAR2RvMAB7_r_uHvP-yPHXTSmG7ZR5C55befR0DMLCBuYGrUH2yI2mCBo2Vc