Planovi u ovoj godini

Da bi se radovali ovom proljecu kao i mi, veselim se sto smo odlucili da skoro sve ovogodisnje programe usmjerimo prema djeci i mladima.
Tako ćemo sa prvim danima proljeća krenuti sa
Malom skolom tamburice — voditelj g. David Ostrek
Djecjim folklorom — voditeljica gdja. Marta Batinić Petrović
Djecjom dramskom igraonicom— Voditeljica gdja. Lili Vlahov
O svim voditeljima, mjestu odrzavanja i terminima ćemo vas na vrijeme upoznati i obavjestiti.
Nakon zimske korona stanke uskoro krece sa probama i folklor— voditeljica Ankica Prskalo Andric… decki i cure javite se
I tradicijsko pjevanje i Lastavice — voditeljica Karmen Meić …javite se novi clanovi i voditelji
Uskoro cemo objaviti i datum otvorenog seminara folklora,koji ce se tematski osloniti na seminar tradicijskog pjevanja koji smo imali na jesen.
Na vama je samo da postanete član ili donator Hrvatske zajednice Berlin i da sto prije rezervirate svoje mjesto za vas ili djecu u grupama a posebno brzo za djecji folklor i skolu tamburice. Prijavite se sto prije na mail
info@hrvatska-zajednica-berlin.com
Istodobno na nasoj internet stranici www. hrvatska-zajednica-berlin.com pronaći ćete sve podatke o visini clanarina ( donacije nisu ogranicene ) te samim tim pozivam i berlinske pravne subjekte da svojim uplatama stjecu pravo na besplatno oglasavanje a i sudjelovanje u svim aktivnostima udruge.
Ovom prilikom pozivamo sve zainteresirane knjizevnike, likovne umjetnike, i sve one koji svojim specificnim znanjem mogu dati dio svog slobodnog vremena za formiranje novih radionica, voditelja sekcija, knjizevnih veceri i ostalih dogadjanja koje ćemo rasporediti u drugom dijelu godine da nam se jave .