Hrvatska zajednica Berlin poziva

U petak je Dan otvorenih vrata i Proljetni turnir u beli u Hrvatskoj kulturno-umjetničkoj i sportskoj zajednici Berlin

Berlin/ Hrvatska kulturno-umjetnička i sportska zajednica Berlin poziva na Dan otvorenih vrata i Proljetni turnir u beli u petak, 05.04.2019.

Vrata Hrvatske zajednice bit će ovom prigodom, za sve zaintresirane, otvorena od 18 do 22 sata. Posjetitelji mogu pratiti probe malog i velikog folklora, susresti članice Vokalnog sastava Lastavice, progovoriti koju s upravom ovog društva, izabrati za sebe koju od aktivnosti, saznati više o radu Hrvatske zajednice Berlin koja ove godine obilježava 35 godina postojanja.

Od 19 sati počinje i Proljetni turnir u beli, tako da će petak uvečer u Hrvatskoj zajednici biti živo, veselo, napeto pri kartanju, rasplesano i raspjevano kod folkloraša.

Tim povodom, na društvenim mrežama, iz Hrvatske zajednice poručuju: “Dragi svi, postoji li bolji način proslaviti početak proljeća od dobre partije bele? Srdačno Vas pozivamo na proljetni turnir u beli u Hrvatskoj zajednici u petak, 5. travnja od 19 sati. Navijajte za naše – jer svi su naši!”

Hrvatska kulturno-umjetnička i sportska zajednica Berlin je na adresi: Karl-Marx-Straße 204-206, 12055 Berlin-Neukölln.

Tekst: Sonja Breljak
Izvor: http://www.hrvatskiglas-berlin.com/?p=189546&fbclid=IwAR36qh8wteORsfriiQhkVaPeH-EKUip-vUWLlYS0K3BrRPSs7w4BtdA6zcw