Dobitnice nagrade “Utjecajne hrvatske žene”

Poznata su imena dobitnica nagrade nagrade “Utjecajne hrvatske žene” i Buduća liderica 2023. godine koju dodjeljuje Mreža hrvatskih žena (Croatian Woman’s Network) sa sjedištem u Torontu.

Iz Njemačke su nagradu osvojile Karmen Meić i Ivana Nosić, iz Austrije Darija Alić. Potom Marijana Balatinac iz Mađarske, Matea Brižić iz Hrvatske, Katarina Čeliković iz Srbije, Ivana Dobrotić iz Hrvatske, Olja Družić Dobrotina iz Hrvatske, Sara Dawn Dyson iz Hrvatske, Cathy Gorn iz USA, Ivana Kalogjera iz Hrvatske, Julija Laleb iz Hrvatske, Dijana Katica iz Hrvatske, Mirjana Kletečki Radović iz Hrvatske, Lidija Kovarik iz Čečke, Dajana Kučić Grgić iz Hrvatske, Ana Marija Kuljevan iz Perua, Jadranka Marković Luketa iz Hrvatske,  Jelena Nadinić iz Argentine,  Antonija Patričušić iz Hrvatske, Neda Rosandić Šarić iz Hrvatske, Francesca Sammartino iz Italije i Andrea Sepulveda Rosso iz Čilea.

Croatian Women’s Network™/Mreža hrvatskih žena je platforma koja pomaže napredovanju i osnaživanju žena. Mreža priznanjima Utjecajne hrvatske žene i Buduće liderice povezuje ugledne žene hrvatskoga podrijetla diljem svijeta kako bi njihova postignuća i uspjesi nadahnuli mlađe naraštaje i pomogli im u ostvarenju njihovog potencijala.

‘’Utjecajne hrvatske žene su ključ razvoja i brend društva. Cilj nam je ukazati na njihov važan doprinos u svim aspektima društva, a naša je misija inspirirati i podići svijest o istaknutim hrvatskim ženama, koje djeluju u akademskoj zajednici, poduzetništvu, znanosti, kulturi, oružanim snagama i vjerskim institucijama”, rekla je Caroline Spivak, osnivačica Mreže hrvatskih žena i utemeljiteljica nagrade ’’Utjecajne hrvatske žene’’.

Dodjela nagrade Utjecajne hrvatske žene za 2023. godine održat će se u Zagrebu, 8. ožujka 2023. godine.

Čestitamo dobitnicama!

Izvor: https://fenix-magazin.de/poznata-imena-dobitnica-nagrade-utjecajne-hrvatske-zene-iz-njemacke-nagradu-dobile-karmen-meic-i-ivana-nosic-iz-austrije-dalia-alic/?fbclid=IwAR3Yy7h3dAJvC8-x10rKmJjb75VWztHwxSnDzDMbVe4ZJXulOiVv16Dnk7Q